top of page

Employability

Нижче список того, що варто зробити, щоб збільшити шанси знайти роботу в UK.

1) Життя непередбачуване і сьогодні ви можете жити в провінційному містечку, а завтра вже у більш представницьких місцях. Не розпорошуйте безцінні ресурси на нагальні хотілки, інвестуйте в себе.

2) Шукайте стажування в компаніях з іменами чим голосніше, тим краще, особливо якщо ви студент чи школяр. Це потрібно не тільки тому, що майбутній роботодавець дізнається, що ви вмієте працювати у команді та знаєте корпоративні норми. А ще тому що підбір у Британії автоматизується, і, якщо у вас в резюме немає ключових слів (у тому числі, буває, назв потрібних фірм), то воно буде відсіяне бездушною машиною і навіть не потрапить на очі рекрутеру.

3) Дізнайтеся, що собою являє професія, за якою ви збираєтеся працювати за кордоном. Вимоги навіть в одній ніші можуть змінюватись. Знання всіх тонкощів вплине на написання CV та Cover Letter та їх ефективність.

4) LinkedIn. Заведіть і повністю заповніть сторінку цієї соц. мережі. Можна подібно до людей, які вже знайшли роботу вашої мрії, там їх можна знайти. І починайте сталкерувати компанії, що цікавлять, читати публікації у зовнішніх джерелах. Рекрутери цінують тих, хто знає все, що можна про діяльність їхніх фірм.

5) Додати ваги вашому СV і LinkedIn профайлу можуть онлайн курси, які в Британії теж цінуються. Вони свідчать про те, що ви постійно розвиваєтеся, а динамічним сучасним компаніям потрібні відповідні співробітники.

6) Використовуйте Networking. Суть в обростанні корисними знайомствами у житті чи спеціальних івентах. Але можна пройти укорочений шлях – презентувати себе потрібним людям у повідомленні на LinkedIn. Історії успіху за таким методом є.


bottom of page